קהילה

את כולם נזכור, את כולם נאהב

מערכת האתר

21.4.26

לחדשות נוספות

יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה: אנשי המועדון פקדו את קבריהם של 85 אוהדי הקבוצה

כמדי שנה ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה, הנהלת המועדון, הצוות המקצועי, שחקני ושחקניות קבוצות הבוגרים, הבוגרות והנוער ועובדי ועובדות המועדון פקדו את קבריהם של 85 אוהדי ואוהדות הקבוצה שנפלו ונרצחו במלחמות ישראל ובפעולות האיבה.

מקיבוצי וישובי עוטף עזה, דרך בתי העלמין במרכז ועד קריית שמונה - הגיעו נציגי המועדון לבתי העלמין, פגשו את המשפחות השכולות והניחו על קברי האוהדים צעיף מיוחד עם הכיתוב ״את כולם נזכור, את כולם נאהב״ ואבן מעוצבת עליה נכתב ״יחד לעולם״ - שני משפטים אשר נצרבו בלב קהילת האוהדים מאז ה-7 באוקטובר.

סמנכ"ל המועדון, ארז נעמן: ״יום הזיכרון הוא רגע שבו כולנו עוצרים, מתייחדים וזוכרים את חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה, ועבורנו כמועדון זו גם שליחות. גם השנה הגיעו נציגי הפועל תל אביב לבתי העלמין בכל רחבי הארץ, עמדו לצד המשפחות השכולות של אוהדינו שאינם איתנו עוד, והביעו כבוד והוקרה לנופלים. הקשר שלנו עם המשפחות המדהימות הללו אינו סמלי בלבד – הוא קשר עמוק, אנושי ומתמשך לאורך כל השנה. המסורת הזו היא חלק בלתי נפרד מהערכים שמובילים את המועדון, ואנו רואים בה זכות גדולה וחובה מוסרית להמשיך ולקיים אותה בכבוד הראוי. יהי זכרם וזכרן של הנופלים והנופלות ברוך״.

משפחת הפועל תל אביב, על כל רבדיה, תמשיך לזכור לעד את אחינו ואחיותינו, אשר קיפחו בחייהם בכדי שנוכל כולנו לחיות בארצנו. הפועל תל אביב הייתה חלק בלתי נפרד מליבם - ואנו נמשיך, בכל יום ביומו, להנציח את זכרם ולתמוך במשפחותיהם היקרות.

יחד לעולם.