סיקור משחק

הפסד בנתניה

מערכת האתר

5.8.25

לחדשות נוספות

הפועל IBI תל אביב מפסידה הערב לראשונה העונה, 3:0 בנתניה מול מכבי המקומית במסגרת המחזור הרביעי בבית ב' בגביע הטוטו

הפועל התייצבה הערב (שלישי) באצטדיון בנתניה עם מאזן מושלם בתום שני מחזורים ורצון להמשיך את פתיחת העונה החיובית.

אליניב ברדה בחר לפתוח עם אותו הרכב שהביא את הניצחון 0:3 על הפועל ירושלים בשבוע שעבר, בתקווה לרשום שלוש נקודות נוספות. אנדריאן מקרייב, קשר הרכש הבולגרי, ערך הופעת בכורה במדים האדומים.

המחצית הראשונה הייתה בשליטה של האדומים, ששלטו בקצב המשחק והיו קרובים לעלות ליתרון לאחר נגיחה חזקה של דניאל דאפה שנעצרה במשקוף. עם זאת, הקבוצות ירדו להפסקה בתיקו מאופס.

המחצית השנייה נפתחה באופן שונה לגמרי. הפועל התקשתה לשחזר את היכולת מהחלק הראשון של המשחק, ואיבדה את השליטה. היריבה ניצלה את ההזדמנויות וכבשה שלוש פעמים.

עם סיום המחזור השלישי, הפועל מדורגת במקום השני בבית ב' עם 6 נקודות (מאזן שערים 4:5). במחזור האחרון של שלב הבתים תפגוש הקבוצה את מ.ס. אשדוד למשחק מכריע: ניצחון, בצירוף איבוד נקודות של מכבי נתניה, עשוי להבטיח לאדומים את המקום בחצי גמר גביע הטוטו.

שיחקו בהפועל:

אסף צור, שחר פיבן (עמית למקין – 73), פרנאן מאיימבו {קפטן}, אור ישראלוב, יזן נסאר (זיו מורגן – 46), לוקאס פלקאו, רועי אלקוקין (אנדריאן קרייב – 65), רן בנימין, סתיו טוריאל, רוי קורין (לירן רוטמן – 38), דניאל דאפה (עמרי אלטמן – 65)

שפט גל לייבוביץ' באצטדיון מרים בנתניה.

כאמור, המשחק הבא של הפועל יתקיים ביום שבת (9/8), כאשר תארח באצטדיון בלומפילד את מ.ס. אשדוד במסגרת המחזור החמישי והאחרון בבית ב' של גביע הטוטו. המשחק יחל בשעה 20:30.

יומן אירועים

דקה 3: טוריאל הגביה כדור חופשי לרחבה, בנימין נגח, אך פספס את המסגרת.

דקה 38: דקה אחת על הדשא הספיקה ללירן רוטמן לבצע מהלך אישי טוב ולבעוט כדור חזק לפינה, ניראון הגיב טוב והדף.

דקה 40: המצב הטוב עד כה במשחק, כשסתיו טוריאל הגביה קרן מדויקת לראש של דניאל דאפה, החלוץ הצעיר נגח מחמישה מטרים ישר למשקוף.

דקה 56: 1:0 לנתניה.

דקה 84: 2:0 לנתניה.

דקה 89: 3:0 לנתניה.